MALATYA / YEŞİLYURT - Cafana İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104.yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Mrt

Çanakkale Zaferimizin 109. Yılı okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

İstiklal Marşımızın 103. yıldönümünde okulumuzda yapılan etkinlikler harikaydı.

Şbt

Okulumuza Sınıf Öğretmeni olarak atanan Burcu SARIBAŞ öğretmenimize 4. sınıf öğrencilerimiz hoşgeldin sürprizi yaptılar.Etkinliğin, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Caner GÜLER'in okulumuzu ziyaretine rastlaması ve etkinliğe iştirak etmesi de bizi ayrıca memnun etti.

Şbt

Depremde ölenleri rahmetle anıyoruz yakınlarına da sabırlar niyaz ediyoruz.Yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Ara

2023/2024 yılı Yerli Malı Haftasını Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde  Kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü 85.yıldönümünde saygıyla ve rahmetle çeşitli etkinliklerle andık.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.yılı okulumuzda çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Eyl

Okulumuz Okul Aile Birliği Genel Kurulu 12 Ekim 2023 tarihinde Okulumuz öğretmenler odasında saat 13.00 da yapılacaktır.Bütün okul aile birliği üyelerimiz davetlidir.

Eyl

2023/2024 Eğitim Öğretim yılı öğretmenler, veliler ve tüm öğrencilerimiz için hayırlı olsun.

Nis

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli gösteriler ve oyunlarla kutlandı.