MALATYA / YEŞİLYURT - Cafana İlkokulu

Cafana İlkokulu

Görgü Mahallesi Cafana S. No1 Yeşilyurt / MALATYA
Vizyon
1. Ülke düzeyinde; eğitimde bir adım önde giden bir okul yaratmak, 2.Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin isteyerek zamanlarını geçirdiği ve haz duydukları bir okul yaratmak, 3.Çocuklarımızın düşlerinin gerçekleştiği bir okul yaratmak, 4.Bilgiye giden yolları bilen, eleştirebilen, analiz ve sentez yapabilen, kendini sürekli yenileyen, doğayla ve kendisiyle barışık, tarihinden güç alarak mirasını yaşatan, iyi bir yurttaş ve evrensel değerleri özümsemiş iyi bir insan yetiştiren bir okul yaratmaktır.
Misyon
Okulumuzun misyonu; öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vererek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak ve her konuda çevresine öncü ve model olmasını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08:40 14:25
Kaloriferli
Ulaşım
Cafana İlkokulu Malatya-Ankara-Adıyaman kara yolu üzerinde olması nedeniyle,Malatya il-ilçe belediye otobüsleri, ilçe minibüsleriyle (Akçadağ,Doğanşehir,Darende) ulaşım rahatlıkla sağlanmaktadır. ,
Taşımalı öğrencilerin ulaşımını sağlayan 3 tane servis aracı vardır.
Yerleşim Yeri
Eski adı Cafana olan köyün şimdiki adı Görgü Mahalle´sidir.. Malatya´yı Ankara´ya bağlayan yol üzerinde ve sürekli gelişen bir konumdadır.
İl merkezine 15 km, İlçe merkezine 15 km uzaklıktadır.